ARABYANA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arabyana. Meer weten? Ontdek meer

25 jul 2024 om 5:21 Eten was er super snel en ook heel erg lekker. Ik heb nog nooit zo’n aardige bezorger Gehad. Het is mijn favoriete pizzaplek
20 jul 2024 om 0:29 Geen vork bij de kapsalon tenzij ik dat nog vroeg
17 jul 2024 om 23:56 Helemaal top aan die mensen
17 jul 2024 om 1:42 We bestellen regelmatig bij Arabyana zekfs mijn collega's op het werk heb ik overtuigd om daar te bestellen. Ze zijn eraan verslaafd geraakt. Lekker eten en lieve bezorgers.
14 jul 2024 om 20:28 Verrassend snel bezorgd, eten was smaakvol en lekker op temperatuur! Wij gaan zeker vaker bestellen.
14 jul 2024 om 3:55 Broasted kip besteld, vroeger zaten er kruiden op waarvan ik niet wist of ik het nou lekker vond of niet. Gelukkig hebben ze nu andere beetje meer neutraal qua smaak, dit is echt helemaal top! Aardappel schijfjes ipv fiet en saus ook helemaal prima.
13 jul 2024 om 20:42 The best delivery in Roermond
10 jul 2024 om 21:25 Kon ik maar een foto plaatsen… deze pizza was echt kanonnen goed
7 jul 2024 om 21:30 The Delivery took more than 90 minutes and the food was cold. This is unaceptable!
30 jun 2024 om 19:18 Kip is niet te eten!Bestelling rechtsreeks de prullenbak in
30 jun 2024 om 18:14 Verschrikkelijk, duurde veel te lang. 80 minuten gewacht en uiteindelijk krijg je een tasje vol eten wat niet te hachelen is. Nooit meer